Vstupní hodnoty pro dimenzování sociálních a hygienických objektů ZS


Počet pracovníků (muži) stavební části :

Počet pracovníků (muži) technologické části :

Počet pracovníků (ženy) stavební části :

Počet pracovníků (ženy) technologické části :

Počet zaměstnanců, kteří nemohou na stavbu dojíždět :

Doba ubytování nedojíždějících zaměstnanců [v měsících]:

Šatna je dále než 300 m od staveniště

Šatna je využívána i v době jídla

Staveniště je napojeno na kanalizaci

Na staveništi nebudou zřízeny sprchy


Potřeba vody pro jednotlivé činnosti (na 1 pracovníka) Střední norma
[l]

Ubytování dočasné bez kanalizace:

25 - 40

Ubytování dočasné s kanalizací:

55 - 100

Pracovníci na staveništi bez sprchování:

30 - 50

Výdejna jídel:

10 - 15

Příprava a výdejna jídel:

35

Sprchy:

45

 


Koeficienty použité při výpočtech

kjid

Koeficient pro samostatné jídelny bez kuchyně

Koeficienty potřeby vody
kn1 Příprava stavebních hmot 1.6
kn2 Vlastní stavební práce 1.5
kn3 Pomocná výroba 1.25
kn4 Dopravní hospodářství 2
kn5 Hygiena a životní potřeby na stavbě 2.7
kn6 Hygiena a životní potřeby v sídlišti bez kanalizace 2.15
kn7 Hygiena a životní potřeby s částečnou kanalizací 2
kn8 Hygiena a životní potřeby s úplnou kanalizací 1.8